6.3.21

Ερωτοχτυπημένος 25χρονος έδειρε την πρώην, η συνέχεια... στο τμήμα

Την επανασύνδεση ήθελε, στο τμήμα κατέληξε. Κι από εκεί στο δικαστήριο. Ένας 25χρονος ήθελε, λέει, να ξεχάσουν το παρελθόν, (είχαν χωρίσει πρόσφατα) να κάνουν νέα αρχή κλπ. με την 32χρονη πρώην σύντροφό του. Όταν την είδε ανένδοτη ακόμη και να τον δεχθεί στο σπίτι της στον Βόλο, βγήκε εκτός εαυτού και της επιτέθηκε κάνοντάς την κυριολεκτικά ...μαύρη στο ξύλο! Σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, ο πρώην της όρμησε στο σπίτι στις 8.30΄ το βράδυ της Τετάρτης, την χαστούκισε και στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτυπούσε με γροθιές! Όταν εκείνη κλειδώθηκε τρομοκρατημένη στο υπνοδωμάτιο για να γλιτώσει, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα και άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ, αναστατώνοντας την γειτονιά.
Η κοπέλα σώθηκε από τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών του τμήματος που του πέρασαν χειροπέδες. Τον 25χρονο, τον οδήγησαν πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για απειλή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράνομη βία. Παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο πήρε προθεσμία. Όμως, παρέμεινε στα κρατητήρια μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο συνήγορός του είπε πως «ήταν υπό την επήρεια ουσιών».
Τελικά στο Αυτόφωρο, αν και ζήτησε συγνώμη, τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση. Απαλλάχθηκε της κατηγορίας της απειλής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου