1.3.21

Πριν το Πάσχα οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας από το εξωτερικό

Λίγο πριν από το Πάσχα αναμένεται να ανοίξει για το αεροδρόμιο Καλαμάτας η φετινή σεζόν με πτήσεις από το εξωτερικό, καθώς η πανδημία και φέτος έχει φέρει τα «πάνω – κάτω».
Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται στις υπηρεσίες του αερολιμένα Καλαμάτας να έχει διαμορφωθεί απόλυτα η εικόνα για το ποιες πτήσεις και από ποιες εταιρείες θα πραγματοποιηθούν για το σύνολο της χρονιάς προς και από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Αύξηση κρατήσεων
Πάντως, οι ξένες εταιρείες έχουν αρχίσει να «φουλάρουν» ευελπιστώντας σε μια πολύ καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εταιρεία Jet2holidays, η οποία κλείνει σημαντικά πακέτα διακοπών για τη Μεσσηνία, λαμβάνοντας και μεγάλο μερίδιο της χρεωκοπημένης Thomas Cook που έκλεισε τα προηγούμενα χρόνια, τις τελευταίες μέρες οι κρατήσεις διακοπών αυξήθηκαν κατά 1.000%. Κι αυτό συνέβη από τότε που ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον, παρουσίασε το χάρτη πορείας του Ηνωμένου Βασιλείου, που σηματοδοτεί και το άνοιγμα στα διεθνή ταξίδια.
Η Jet2holidays προωθεί εδώ και καιρό στον ιστότοπό της πακέτα διακοπών για την Πελοπόννησο, με έμφαση στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα τις περιοχές Καλαμάτα, Στούπα και Άγιο Νικόλαο Μάνης, Φοινικούντα, Κορώνη, Καλό Νερό, Κυπαρισσία και Πεταλίδι, ενώ από την υπόλοιπη Πελοπόννησο διαθέτει πακέτα μόνο για Κυλλήνη και Σκαφιδιά Ηλείας.
Ξεκινά και η Condor
Παράλληλα, η γερμανική αεροπορική εταιρεία αναψυχής Condor ετοιμάζεται να αρχίσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2021 από τις 3 Μαΐου, με απευθείας πτήσεις από επτά αεροδρόμια της Γερμανίας – Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Στουτγάρδη, Λειψία και Βερολίνο – σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και τη Λάρνακα Κύπρου. Ανάμεσα στους ελληνικούς προορισμούς είναι και η Καλαμάτα.
ΠΗΓΗ:www.gargalianoionline.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου