1.3.21

Ο NGradio νικητής στα European Enterprise Awards 2020

Με πολλή χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο NGradio κέρδισε τον τιμητικό τίτλο Radio Broad casters Of The Year για το 2020 από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Enterprise Awards του EU Business News.Η συμμετοχή μας στον διαγωνισμό αυτό έγινε μετά από προτροπή του ίδιου του οργανισμού πριν ένα χρόνο και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου του 2021 Ο NGradio αφιερώνει την νίκη αυτή σε όλους τους ακροατές που καθημερινά στηρίζουν το έργο και το μεράκι όλων των παραγωγών για ένα ουσιαστικά ψυχαγωγικό και επικοινωνιακό ραδιόφωνο, καθώς και στα 24 συνεργατικά ραδιόφωνα στα FM που αναμεταδίδουν τις εκπομπές του σε όλη την Ελλάδα
.Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο ζωντανές επιχειρηματικές περιοχές στον κόσμο που αγωνίζονται χρόνο με το χρόνο για να εξασφαλίσουν ποιότητα και ανάπτυξη κάθε μία στον τομέα της. Το πεδίο εφαρμογής τους εκτείνεται σε επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο.Όλοι οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων επιλέγονται αποκλειστικά με βάση την αξία τους στη δημιουργική τους δραστηριότητα. Κάθε χρόνο ο EU Business News εργάζεται πάνω στην μελέτη του έργου κάθε επιχείρησης.Αυτό καθιστά τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων απότα πιο αξιόπιστα στον τομέα τους.Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δυναμικά παρόντες στη ραδιοφωνική μας επικοινωνία και στο πολύπλευρο έργο του μουσικού παραγωγού, εκπέμποντας με την ψυχή μας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είμαστε βαθιά υπερήφανοι για αυτή την ευρωπαϊκή διάκριση στον NGradio που τιμά την Ελλάδα. Και συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτοντας όλο μας τον εαυτό στο ραδιοφωνικό μας έργο το οποίο, χάρη στην αγάπη των ακροατών μας, μας κάνει να νιώθουμε ούτως ή άλλως καθημερινά νικητές! Ο NGradio.gr είναι ένα από τα πρώτα διαδικτυακά ραδιόφωνα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 2010 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει από το 2015 μέχρι το 2020 συνεχόμενες διακρίσεις από τον παγκόσμιο αμερικανικό οργανισμό Web Marketing Association.
Όλα αυτά τα χρόνια έχει φιλοξενήσει όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες, συνθέτες, τραγουδιστές και μουσικούς της ελληνικής σκηνής και έχει αγαπηθεί τόσο από την Ελλάδα όσο και από του Έλληνες ομογενείς σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια ακούγεται και στα FM μέσα από ραδιοφωνικούς σταθμούς σε 20 νομούς της Ελλάδας.Αυτή τη στιγμή συνεχίζει το ψυχαγωγικό ραδιοφωνικό του πρόγραμμα καθημερινά, εκπέμποντας με ήχο αλλά και με εικόνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου