2.3.21

"Ξετίναξαν" μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης - 4 συλλήψεις και εμπλοκή γνωστών Πατρινών

Στην εξάρθρωση ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24, μετά από μεθοδική έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη κυκλώματος που δρούσε στην Πάτρα και διακινούσε κοκαΐνη.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν αποκλειστικά στο tempo24.news ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους που προμηθεύονταν κοκαΐνη από την συγκεκριμένη σπείρα είναι και γνωστοί επιχειρηματίες της εστίασης.
Για την υπόθεση αυτή η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 4 συλλήψεις ενώ έχουν κατασχεθεί 1,2 κιλά κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκεται και άτομο που είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές με διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από το εξωτερικό.
«Το μηχανάκι πόσο πάει;», «η κοπέλα είναι καλή;» είναι ορισμένες από τις φράσεις – κωδικούς που χρησιμοποιούσαν τα φερόμενα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Οι διάλογοι και οι συνομιλίες που έχουν αποτυπωθεί από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων μετά την άρση του απορρήτου που έγινε έχουν συμπεριεληφθεί στην πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την προανακριτική αρχή.
Η δικογραφία ήδη στα χέρια του Ανακριτική Πατρών, στο κατώφλι του οποίου θα περάσουν την προσεχή Πέμπτη οι τέσσερις συλληφθέντες (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διακίνησης ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.
ΠΗΓΗ:tempo24.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου