1.3.21

Διαμαρτυρία ομάδων 9ου ομίλου Γ' Εθνικής

Οι περισσότερες ομάδες που μετέχουν στον 9ο όμιλο του "πρωταθλήματος" γ' Εθνικής δηλώνουν αντίθετες στις αποφάσεις των οργάνων της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ως προς τον τρόπο διεξαγωγής. Στον όμιλο αυτό, όπως είναι γνωστό μετέχουν ο Παμισος Μεσσήνης και το Διαβολίτσι. Με την ανακοίνωση - διαμαρτυρία ζητείται Πρωταθλημα μόνο για όσους έχουν την επιθυμία να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την άνοδό τους. Παράλληλα ζητούν να μην υπάρξουν τιμωρίες για τις υπόλοιπους. Υποστηρίζουν "Από την περασμένη εβδομάδα ακούμε για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής και ακόμη βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Στην αφετηρία. Πολλοί νομοί είναι ακόμα στο κόκκινο. Τα κρούσματα αντί να χαμηλώνουν, μεγαλώνουν. Το πρωτάθλημα σταμάτησε τον Οκτώβριο με 600 κρούσματα και τώρα με 2.100 θέλουμε να αρχίσει. Ακόμα περιμένουμε την απάντηση για τα τεστ αντιγόνου (Μοριακά) το ποιος θα αναλάβει το κόστος.
Τα μαγαζιά είναι κλειστά. Οι νομοί Αχαϊας, Ηλείας και Κεφαλληνίας είναι στο κόκκινο. Στους νομούς Μεσσηνίας και Αιτωλοακαρνανίας τα κρούσματα συνεχώς ανεβαίνουν.Οι μετακινήσεις απαγορεύονται. Με τι κωδικό οι αθλητές θα μετακινούνται; Η κοινωνία αδιαφορεί για το ποδόσφαιρο.
Η οικονομία είναι στο πλην για ΟΛΟΥΣ. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις και φυσικά ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα. Επειδή υπάρχει λοιπόν η σκέψη για δημιουργία καινούργιων ομίλων, προτείνουμε το εξής:
Όσες ομάδες επιθυμούν να παίξουν, ας δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα ανόδου με 1, 2 ή 3 ομίλους στην παραπάνω κατηγορία και ας παίξουν μέχρι τον Ιούλιο. Οι υπόλοιπες όμως, να μην υποβιβαστούν στο τοπικό πρωτάθλημα διότι πολύ απλά, δεν είναι δική τους ευθύνη τα όσα συμβαίνουν με τον κορονοΐό στην χώρα."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου