3.3.21

Αγριες Μέλισσες: Tο βίντεο με την Ελένη και τον Λάμπρο που βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

>Οι Αγριες Μέλισσες είναι μια δυνατή ιστορία με ξεχωριστή κινηματογραφική ματιά, που ξεχωρίζει για δεύτερη σεζόν για το σενάριο, τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια που συμβάλλουν σημαντικά στο να δημιουργηθεί το συναίσθημα μίας άλλης εποχής και φυσικά τους συντελεστές.
Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ή αλλιώς οι τηλεοπτικοί «Ελένη» και «Λάμπρος» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο με τον έρωτά τους στο Διαφάνι, αλλά και με τη χημεία τους η οποία ήταν έκδηλη από το πρώτο πλάνο.
Κανείς βέβαια δεν είχε φανταστεί πριν ενάμιση χρόνο, ίσως ούτε οι ίδιοι, ότι ο ερωτάς τους θα βγει και εκτός πλατό και μάλιστα στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βίντεο με πλάνα της Ελένης και του Λάμπρου βραβεύτηκε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, καθώς αποτυπώνει εξαιρετικά το συναίσθημα μέσω της εικόνας.
«Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν έρευνας της @gogobillia για το συναίσθημα μέσω της εικόνας! Την περασμένη εβδομάδα πήρε την πρώτη θέση σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας από φοιτητές που δεν ήξεραν καν τη γλώσσα!
Την ευχαριστούμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Πηγή: iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου