11.11.09

SKF- Κατάσχεση 15 τόνων ( Μαιμού) ρουλεμάν σε Αθήνα και Πειραιά !!!


Ο Σουηδικός Όμιλος SKF προχώρησε στην κατάσχεση ποσότητας άνω των 15 τόνων, μη αυθεντικών ρουλεμάν στην περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου - που κοινοποίησε και η Σουηδική Πρεσβεία στην Αθήνα- η κατάσχεση έγινε από τις αστυνομικές αρχές σε συνεργασία με τον Όμιλο SKF.
Η εύρεση των μη αυθεντικών προϊόντων ήταν αποτέλεσμα ευρείας και πολύμηνης έρευνας.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από παράπονα της αγοράς για τεχνικά προβλήματα των προϊόντων. Μόλις συγκεντρώθηκαν επαρκή στοιχεία ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και τελικά κατασχέθηκαν τα προϊόντα από τις αποθήκες των εμπόρων...

Ορισμένα με αυθεντικά προϊόντα - επισημαίνεται ακόμα στην ανακοίνωση της SKF - μοιάζουν τόσο πολύ με τα αυθεντικά, που μόνο ένας εκπαιδευμένος τεχνικός μπορεί να αναγνωρίσει τη διαφορά. Ωστόσο, η χαμηλή ποιότητά τους καθώς και οι κίνδυνοι που θέτουν στα μηχανήματα, μπορεί να αποκαλυφθούν έπειτα από λίγες ώρες χρήσης.
Γι΄αυτό, η SKF συνιστά στους καταναλωτές να μην προμηθεύονται ρουλεμάν SKF, από μη εξουσιοδοτημένα κανάλια. Μια λίστα με τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές υπάρχει στο site της εταιρίας www.skf.gr (ή στο τηλ. 210-6897500 , μπορούν να επικοινωνούν οι καταναλωτές).
Τονίζεται τέλος, στην μακροσκελή ανακοίνωση ότι ο όμιλος SKF δεν έχει καμιά ανοχή έναντι των μη αυθεντικών προϊόντων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου