" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.11.09

ΣΟΚ - Αυξάνονται οι σεξουαλικές επιθέσεις γυναικών ... σε παιδιά !!!


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των γυναικών που κακοποιούν σεξουαλικά παιδιά έχει αυξηθεί τα πέντε τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση. Η οργάνωση ChildLine ανακοίνωσε ότι έχει παρατηρηθεί αύξηση κατά 132% των πληροφοριών για σεξουαλική κακοποίηση από γυναίκες στην τηλεφωνική γραμμή βοηθείας, σε σύγκριση με το 27% για το ίδιο πρόβλημα από άνδρες, την ίδια περίοδο πριν από πέντε χρόνια. " Οι περισσότερες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο ChildLine προέρχονται από κορίτσια που δηλώνουν ότι δέχθηκαν επίθεση από άτομα του αντιθέτου φύλου", ωστόσο "υπάρχει συνεχώς αυξανόμενος αριθμός σεξουαλικών επιθέσεων από γυναίκες. Πολλοί θα πάθουν σοκ ανακαλύπτοντας ότι μια γυναίκα-

ακόμα και μητέρα- μπορεί να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί. Αλλά γίνεται", αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης. Η Βρετανία έμεινε άναυδη από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των υποθέσεων κακοποίησης από γυναίκες τους τελευταίους μήνες.Tον περασμένο μήνα η Βανέσα Τζορτζ, μια βρεφονηπιοκόμος και μητέρα δύο παιδιών παραδέχθηκε σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων και προβολής άσεμνων εικόνων σε παιδιά.Στην έκθεση της οργάνωσης αναφέρεται ότι πέρυσι 2.142 παιδιά κατήγγειλαν ότι κακοποιήθηκαν από γυναίκες. Στην ίδια έκθεση καταγράφεται ότι 1.311 δήλωσαν ότι κακοποιήθηκαν από τις μητέρες τους, 61% των κλήσεων βοηθείας ήταν γενικώς για σεξουαλική κακοποίηση από κάποια γυναίκα, ωστόσο οι διπλάσιες περιπτώσεις καταγγελιών καταγράφηκαν για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου