" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.11.09

Υπό κατάληψη το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου !!!


Υπό κατάληψη βρίσκεται ,από σήμερα το πρωί, το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ο σύλλογος των συμβασιούχων διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου, με απόφαση της γενικής του συνέλευσης, προχώρησε σε κατάληψη, του κτιρίου των πρυτανικών αρχών, του κτιρίου της οικονομικής διεύθυνσης, όλων των σχολών που λειτουργούν στην Τρίπολη, στο Ναύπλιο και στην Καλαμάτα αλλά και της νοσηλευτικής σχολής που εδρεύει στην Σπάρτη. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Πετροπούλου,

θα συνεχίσουν την κατάληψη όλη την εβδομάδα και στο τέλος αυτής θα αποφασίσουν για την συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεών τους, αν δεν βρεθεί λύση στο αίτημά τους που είναι η μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, καθώς υποστηρίζουν ότι εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και οι περισσότεροι υπηρετούν συνεχώς για επτά χρόνια, από την ίδρυση του ιδρύματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου