" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.12.09

ΚΕΔΚΕ – Αν θέλετε Καποδίστρια 2 …ρίχτε τα


Τις θέσεις της ΚΕΔΚΕ για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2009, αλλά και για τον νέο προϋπολογισμό κατέθεσαν σήμερα το πρωί στα πολιτικά κόμματα της Βουλής τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε: «Σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό του 2009 υπάρχει μία στέρηση εσόδων από θεσμοθετημένους πόρους που αγγίζει τα 350 περίπου εκατομμύρια ευρώ. Αυτό μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους, αφού η θέση μας είναι ότι δεν διαπραγματευόμαστε ούτε ένα ευρώ από τους θεσμοθετημένους πόρους μας. Σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό του 2010 , υπάρχει σημαντική μείωση στη ΣΑΤΑ και στους ΚΑΠ. Και το τονίζουμε αυτό, πέραν όλων των άλλων παρατηρήσεών μας, ενόψει Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπέρ της οποίας έχουμε ταχθεί στο παρελθόν και παραμένουμε, με βασική όμως προϋπόθεση την οικονομική, εκτός τη θεσμική, αυτοτέλεια των Δήμων. Αν λοιπόν αυτό δεν διασφαλιστεί, φοβάμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα και σε ό,τι αφορά στη Διοικητική Μεταρρύθμιση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου