" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.12.09

Το πρωί φοιτήτρια το βράδυ πόρνη -90.000 ευρώ καταθέσεις στο όνομα ης


Μέσα σε 6 μήνες ...συγκέντρωσε 90.000 ευρώ η 18χρονη φοιτήτρια απο την Πάτρα που συνελήφθει πριν δύο μήνες να εκδίδεται και με αγγελίες που έμπαιναν και στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και τα όσα η ίδια φέρεται να έχει καταθέσει , είχε εμπλακεί σε κύκλωμα ...μέσω ατόμου που αναζητείται !
Συμφωνα με τα όσα η αστυνομία είχε αναφέρει ...η φοιτήτρια παρείχε υπηρεσίες σε κυρίους με γερά πορτοφόλια και ικανοποιούσε περίεργα γούστα...Η πιο χαμηλή τιμή ξεκινούσε απο 450 ευρώ και ανέβαινε ανάλλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη ...
Μάλιστα όπως η ίδια αναφέρει στην κατάθεση της είχε εθιστεί στο χρήμα ...και στόχος ήταν να βγάζει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε !
Μετά την συλλήψη της και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού που βρέθηκε στην κατοχή της βρέθηκε το ποσό των 90.000 ευρώ ... Ο λογαριασμός είχε ανοιχθεί πριν 6 μήνες ...Αυτό σημαίνει οτι κατά μέσω όρο έβγαζε 15.000 ευρώ το μήνα ...
Σύμφωνα με αυτό προκύπτει ότι κατά μέσω όρο ο κύκλος των πελατών ήταν 30 άτομα το μήνα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου