" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.12.09

Αναφορά Κουσελά για το Γυμνάσιο Θουρίας.


Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Κουσελάς, επανερχόμενος στο θέμα, κατέθεσε Αναφορά στη Βουλή, προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ζητώντας να αντιμετωπισθούν επείγοντα προβλήματα του Γυμνασίου Θουρίας, που αφορούν στο κτίριο και τη συντήρησή του, αλλά και σε λειτουργικά θέματα.
Το πλήρες κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
«Σας διαβιβάζω αντίγραφο υπομνήματος της Διευθύντριας του Γυμνασίου Θουρίας Ν. Μεσσηνίας. Το υπόμνημα συντάχθηκε με ομόφωνη γνώμη του Συλλόγου Καθηγητών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Θουρίας, αναφέρεται δε στα επείγοντα κτιριακά και λειτουργικά προβλήματα του Γυμνασίου, τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.
Παρακαλώ να δείτε τα προβλήματα αυτά με τη δέουσα μέριμνα και προσοχή και να επιδιώξετε την άμεση διευθέτηση όσων από αυτά αντιστοίχως εμπίπτουν στις αρμοδιότητές σας. »

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου