" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.12.09

Η γυναίκα που προσπάθησε να επιτεθεί στον πάπα είναι είκοσι πέντε ετών και ονομάζεται Σουζάννα Μαγιόλο


Η γυναίκα που προσπάθησε χθες να επιτεθεί χθες βράδυ στον ποντίφικα, κατά τη λειτουργία της νύχτας των Χριστουγέννων, στον Άγιο Πέτρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας «Λα Ρεπούμπλικα», ονομάζεται Σουζάννα Μαγιόλο και είναι Ελβετίδα.
Κατά την πρώτη ανάκριση, χθες βράδυ, δήλωσε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στον πάπα Βενέδικτο τον 16ο, αλλά επιθυμούσε απλώς να του μιλήσει. Η 25χρονη Μαγιόλο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», βρίσκεται τώρα σε ειδικό κέντρο, στο εσωτερικό της Αγίας Έδρας, στο οποίο παρακολουθούνται άτομα που παρουσιάζουν ψυχικές διαταραχές. Όπως διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αγίας Έδρας, πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, πρόκειται για την ίδια γυναίκα που πέρυσι είχε προσπαθήσει να ξαναπλησιάσει τον πάπα σκαρφαλώνοντας στα κιγκλιδώματα, αλλά, αντιδρώντας άμεσα, οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του πάπα είχαν καταφέρει να την μπλοκάρουν. Ο πάπας είναι καλά στην υγεία του και στις δώδεκα ώρα Ιταλίας, αναμένεται να μιλήσει στους πιστούς, δίδοντας και την καθιερωμένη ευλογία του «urbi et orbi», δηλαδή, «προς την πόλη και την οικουμένη».-

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου