" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.12.09

Στην ανασυγκρότηση του ΕΦΕΤ και του ΕΛΓΑ προχωρεί άμεσα η κυβέρνηση


Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή, σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι στις αρχές του νέου χρόνου θα υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για την αναδιάρθρωση του ΕΛΓΑ και του ΕΦΕΤ. Σύντομα δε, θα υπάρξει και αλλαγή διοικήσεων στους δύο αυτούς Οργανισμούς. Μέλημά μας, τόνισε η κ. Μπατζελή, είναι τα τρόφιμα.
"Η ποιότητα, η ασφάλεια και οι τιμές". Προανήγγειλε δε την επιβολή υψηλών προστίμων σε τρεις εταιρίες τροφίμων (μία με σουσάμι, μία με γάλατα και ένα κεντρικό σούπερ-μάρκετ) για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά την υγεία των πολιτών και την παραπλάνηση των καταναλωτών.
Ανέφερε ακόμη ότι εξετάζεται η επιβολή ενός ασφάλιστρου στους αγρότες για τη γεωργική παραγωγή σε αντικατάσταση της παρακράτησης που γίνεται σήμερα μέσω του ΦΠΑ.
Τέλος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Καρχιμάκης ανέφερε ότι μέχρι τέλους Φεβρουαρίου θα εξοφληθούν οι επιδοτήσεις των αγροτών και διευκρίνησε ότι από την προκαταβολή των επιδοτήσεων που δόθηκε ήδη στους αγρότες έγινε παρακράτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών γύρω στα 90 εκατ. ευρώ από συνολικό ποσό 1,1, δισ. ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου