" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.12.09

Live το ταξίδι του Αη Βασίλη


Φέτος τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό το ταξίδι του Άγιου Βασίλη, κι αυτό χάρη στη Διοίκηση Αεροδιαστημικής Αμύνης Βορείου Αμερικής (Norad).
Η υπηρεσία αυτή του αμερικανικού στρατού εδώ και 50 χρόνια έχει αναλάβει να ενημερώνει για την πορεία του ταξιδιού του Άγιου Βασίλη. Τώρα, μέσα από το site της, το Twitter, το Facebook, τo Google Maps και το Google Earth όλοι θα μπορούν να δουν… live πού βρίσκεται ο γλυκούλης άγιος με το έλκηθρό του.
Το ταξίδι του έχει ήδη ξεκινήσει και τα παιδιά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον Άγιο Βασίλη μέσα από τις 24 «ειδικές κάμερες» που έχουν στηθεί σε όλο τον κόσμο! Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάπου στη Ρωσία.
Το έλκηθρό του γεμάτο δώρα έχει ήδη περάσει από την Ιαπωνία και τα Νησιά Φίτζι και σύντομα θα βρεθεί στη Ρώμη, το Παρίσι, την Αθήνα και σε κάθε μεριά της γης για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες όλων των παιδιών που του έστειλαν γράμμα.
Δείτε κι εσείς την πορεία του ταξιδιού του Άγιου Βασίλη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου