" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.12.09

Times: "πόλη-φάντασμα" η Αθήνα - "Το πάρτι τελείωσε για τους άπληστους Έλληνες"


Συνεχίζονται τα επικριτικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο για την ελληνική οικονομία. Mε νέο άρθρο τους που τιτλοφορείται "Το πάρτι τελείωσε για τους άπληστους Έλληνες", οι "Times" περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση της χώρας [...]
"Το καρναβάλι της διαφθοράς και της σπατάλης έφερε την Ελλάδα στα πρόθυρα της κατάρρευσης", τονίζεται στο δημοσίευμα, που κάνει λόγο για "εκτροχιασμό" της χώρας.
Ακόμη και οι παραγγελίες εμβολίων κατά της γρίπης Α μπαίνουν στο στόχαστρο της εφημερίδας, που επικαλούμενη δηλώσεις αξιωματούχου της απελθούσας κυβέρνησης, επισημαίνει ότι "πρόκειται για τεράστια σπατάλη χρημάτων".
Αναφέρονται δε και στο κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων, σημειώνοντας ότι είναι το διπλάσιο από αυτό που θα έπρεπε, ενώ παρουσιάζουν την Ελλάδα σαν το βασίλειο της δωροδοκίας και της φοροδιαφυγής.
Το δημοσίευμα περιγράφει την Αθήνα, ως "πόλη-φάντασμα", καθώς ενόψει εορτών σημειώνει ότι τα περισσότερα καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ παραμένουν άδεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου