" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.12.09

Ένας ηλικιωμένος καρδινάλιος έσπασε το πόδι του στο επεισόδιο που σημειώθηκε στη βασιλική του Αγ. Πέτρου πριν τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.


Ο Γάλλος καρδινάλιος Ροζέ Ετσεγκαρέ υπέστη κάταγμα στο μηρό κατά το επεισόδιο που προκλήθηκε στην έναρξη της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας, στη βασιλική του Αγίου Πέτρου, όταν μια γυναίκα έσπρωξε τον Πάπα Βενέδικτο ρίχνοντάς τον κάτω.
Ο 87χρονος καρδινάλιος εισήχθη στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί απολύτως πώς τραυματίστηκε ο Ετσεγκαρέ, καθώς βρισκόταν σε απόσταση λίγων μέτρων από τον πάπα. "Ίσως να έστριψε απότομα", είπε ο Λομπάρντι.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η γυναίκα που προκάλεσε το επεισόδιο, την οποία χαρακτήρισε "ασταθή", είναι η ίδια που είχε επιχειρήσει και πέρσι, και πάλι στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, να πλησιάσει τον πάπα πηδώντας πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου