31.3.10

Παίκτρια ριάλιτι σε πορνό ταινία

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε. Νέο ροζ dvd ενόψει, όχι όμως αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου αλλά με ένα άλλο αρκετά προβεβλημένο από τα ελληνικά κανάλια πρόσωπο, το οποίο είναι γνωστό από τη συμμετοχή του σε εβδομαδιαίο ριάλιτι.
Το ροζ dvd γυρίστηκε στην γειτονική Βουλγαρία. Δεν είναι το ίδιο επαγγελματικό με αυτό της Τζούλιας, ωστόσο η κοπέλα αντιλαμβάνεται την παρουσία τηλεοπτικής κάμερας. Λείπει βέβαια η γαλλική φινέτσα, αφού δεν υπάρχει ούτε σαμπάνια ούτε Ίαν Σκοτ. Ο παρτενέρ είναι, βλέπετε, από την γειτονική Βουλγαρία.
Ωστόσο υπάρχει ένα κοινό σημείο με το «απαγορευμένο» της Τζούλιας και αυτό δεν είναι άλλο από την... μπανιέρα, πιθανότατα πολυτελούς ξενοδοχείου.
Το Star έχει στην κατοχή του το νέο ροζ dvd, που έχει διάρκεια πέντε λεπτών. Το συγκεκριμένο dvd δεν είναι εμπορεύσιμο στην Ελλάδα αλλά έχει κυκλοφορήσει ευρέως στην γειτονική Βουλγαρία και ήταν θέμα χρόνου να περάσει τα σύνορα.
Από αυτό, η κοπέλα φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές με τον άγνωστο παρτενέρ και φυσικά να γνωρίζει πολύ καλά το γεγονός ότι οι σεξουαλικές πράξεις καταγράφονται από την κάμερα. Ωστόσο είναι προφανές ότι δεν περίμενε ποτέ πως το dvd θα πέρναγε τα σύνορα και θα κυκλοφορούσε και στην Ελλάδα, όπου είναι ιδιαιτέρως γνωστή
star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου