29.3.10

Ο καιρός το Πάσχα από την ΕΜΥ

Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ισχυρούς ανέμους και τοπικές βροχές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού την Εβδομάδα των Παθών, ενώ το παραδοσιακό σούβλισμα του οβελία φαίνεται πως θα γίνει με ανοιξιάτικο καιρό.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σήμερα και αύριο οι άνεμοι θα πνέουν 4 - 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ την Μεγάλη Τετάρτη μας έρχεται μια ωραιότατη ψυχρολουσία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και ανέμους έως 8 μποφόρ.
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται την Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται την Μεγάλη Παρασκευή, αν και από το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί.
Την Ανάσταση, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, ενώ με ήλιο φαίνεται πως θα γίνει και η επιστροφή των εκδρομέων την Δευτέρα μετά το Πάσχα.
Μ. ΤΡΙΤΗ 30-03-2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΩΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ. Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΕ ΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 31-03-2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΟΠΙΚΑ 8. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
Μ. ΠΕΜΠΤΗ 01-04-2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ.
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-04-2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου