3.4.10

Τραγικός θάνατος υπαλλήλου Βενζινάδικου

Τραγική κατάληξη είχε για 56χρονο υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Πιερία η καταδίωξη οδηγού που έβαλε βενζίνη στο ΙΧ αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε χωρίς να πληρώσει. Ο άτυχος υπάλληλος, στην προσπάθεια να πιάσει τον «πελάτη», έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια να πέσει πάνω σε βράχο και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Όπως ανακοινώθηκε, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην περιοχή του Λιτόχωρου Πιερίας. Γύρω στις 18.15 οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, ζήτησε από τον 56χρονο υπάλληλο να «φουλάρει» το όχημά του. Ο υπάλληλος έβαλε τη βενζίνη -αξίας 60 ευρώ- και την ώρα που τοποθετούσε τη μάνικα της αντλίας στη θέση της, ο «πελάτης» ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή χωρίς να πληρώσει το ποσό που όφειλε.
Ακολούθως, ο 56χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να ακινητοποιήσει τον οδηγό. Ακολούθησε καταδίωξη σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, κατά την οποία ο 56χρονος, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια να πέσει πάνω σε βράχο και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου οδηγού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου