28.3.10

Ζερβός προς Νάντια Γιαννακοπούλου : «Θα πρέπει ο Δήμος Πύλου να τακτοποιήσει την οικονομική του υποχρέωση»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Ζερβός, σε απάντηση του σε αναφορά που είχε καταθέσει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου στις 28/01/10, σχετικά με την επέκταση του δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στον οικισμό «Αραπόλακα», ανακοίνωσε ότι για να καταστεί δυνατή η ηλεκτροδότηση θα πρέπει ο Δήμος να τακτοποιήσει τη σχετική οικονομική του υποχρέωση.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Πύλου, με τις υπ’ αριθμόν 5261/8.10.2006, 3077/2.6.2008 και 2527/8.5.2009 επιστολές του υπέβαλε στη ΔΕΗ Καλαμάτας αιτήματα για επέκταση του δικτύου φωτισμού στην Αραπόλακα, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθεί ο Ιερός Ναός Αγ. Δημητρίου και οι διπλανές οικίες και αποθήκες. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ επισημαίνει στην απάντησή του ότι η υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα, ανακοινώνοντας την συμμετοχή του Δήμου στις δαπάνες των έργων επέκτασης, το ύψος της οποίας ανέρχεται στο ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ συν ΦΠΑ.
Ο κ. Ζερβός κλείνει την απάντηση του προς την κ. Γιαννακοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι προκειμένου να καταστεί δυνατή η ηλεκτροδότηση θα πρέπει ο Δήμος να τακτοποιήσει την προαναφερθείσα οικονομική του υποχρέωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου