31.3.10

Ο σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ εισήχθη σε κλινική για αποτοξίνωση από το σεξ.

Ο σύζυγος της τιμημένης με Οσκαρ αμερικανίδας ηθοποιού Σάντρα Μπούλοκ, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του οποίου ο Τύπος έχει γράψει ουκ ολίγα πικρόχολα, εισήχθη για αόριστο χρόνο σε κλινική αποτοξίνωσης από ...το σεξ, του οποίου έχει γίνει δέσμιος.Ο λόγος για τον Τζέσε Τζέιμς που "εισήχθη σε κλινική για να θεραπεύσει κάποια προσωπικά του προβλήματα", όπως ανέφερε ο ατζέντης του σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό."Κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή που έπρεπε να ζητήσει βοήθεια, για να βοηθήσει και την οικογένειά του, και κυρίως να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του", πρόσθεσε ο ατζέντης του χωρίς πάντως να αναφέρει σε τι είδους θεραπεία θα υποβληθεί ο ερωτύλος κ.Τζέιμς.
Η κ. Μπούλοκ από την αρχή του μήνα εγκατέλειψε την οικογενειακή εστία μετά από τα συνεχή δημοσιεύματα του Τύπου που ανέφεραν, με φωτογραφικές αποδείξεις μάλιστα, ότι ο καλός της είχε ταυτόχρονα σχέσεις με τέσσερις γυναίκες.
Ο σύζυγός πάντως σε δική του ανακοίνωση ζητά δημοσίως από την από πενταετίας γυναίκα του και τα παιδιά τους συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του και υπόσχεται πως βγαίνοντας από την κλινική δεν θα ξαναενδώσει στις σειρήνες...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου