" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.2.12

Αλλαγές στο πρόγραμμα "Βοήθεια Στο Σπίτι"

Αλλαγές στο πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε στη Βουλή, αφού θα αντικατασταθεί με μια μόνιμης δομής παροχή της υπηρεσίας στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Η ηλικία, το εισόδημα, η οικογενειακή κατάσταση, η κατάσταση της υγείας και η πρόσκαιρη ή μόνιμη εξάρτηση αποτελούν κυρίως τα κριτήρια επιλογής των ωφελούμενων.
Ωφελούμενοι του Προγράμματος μπορεί να είναι και οι δικαιούχοι της σύνταξης ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ, του ΝΑΤ και του Δημοσίου, καθώς και οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Δεν μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα συνταξιούχοι που διαβιούν σε μονάδες κλειστής φροντίδας κάθε νομικής μορφής ή σε νοσηλευτικές μονάδες του Εθνικού Συστήματος Υγείας ή του Ιδιωτικού Τομέα.
Οι ωφελούμενοι συνταξιούχοι δικαιούνται συμπληρωματική ασφαλιστική παροχή αυξημένης κατ’ οίκον φροντίδας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ορίζονται μετά από γνώμη του ΔΣ κάθε Ταμείου και κατόπιν απόφασης του υπουργού Εργασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου