" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.2.12

Η Μπακογιάννη διευκρίνισε ότι δεν επιστρέφει στη ΝΔ !!

ΤΟ προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά δεν αφορά τη Δημοκρατική Συμμαχία, όπως άφησε, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη σε χθεσινή συνέντευξή της. «Σε τι βάση να συζητήσουμε πολιτικά;», αναρωτήθηκε απαντώντας σε ευθεία σχετική ερώτηση και τόνισε ότι το πρόβλημα της χώρας είναι η έλλειψη αξιοπιστίας και ότι η ίδια έχει κάνει πολύ μεγάλη επένδυση στη δική της αξιοπιστία. Χαρακτήρισε, δε, λάθος την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει εκείνους που καταψήφισαν το μνημόνιο ΙΙ αφού, όπως είπε, στην πρώτη του σελίδα περιέχει και το μνημόνιο Ι.
Υποστήριξε επίσης ότι η ίδια είχε ανοικτή ρήξη με τις συντεχνιακές λογικές και ότι «τώρα πληρώνουμε το συντεχνιακό και πελατειακό κράτος που "χτίστηκε" μετά τη μεταπολίτευση».
Εξαπολύοντας βολές κατά των δύο μεγάλων κομμάτων υποστήριξε ότι «ξεφτιλίζεται πλήρως το ελληνικό πολιτικό σύστημα», ότι «τα παλιά κόμματα δεν έβαλαν καθόλου μυαλό» και προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τα τιμωρήσει βάζοντας καινούργια κόμματα στη Βουλή και δίνοντας δύναμη σε εκείνους που έχουν μιας μορφής συνέπεια.
Εκτίμησε ότι μετά τις επόμενες εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία θα μετέχουν περισσότερα από δύο κόμματα, ενώ προέβλεψε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι η έκπληξη των εκλογών (τις οποίες προσδιόρισε για τον Μάιο).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου