24.2.12

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο όμορφη από ποτέ ?

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε η γυναίκα βρίσκεται στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα...…31 της χρόνια!
Με σύνθημα τα 31 είναι τα νέα 21; , βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά. από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων συμφώνησε πως ακριβώς μετά τα 30 η γυναίκα είναι πολύ πιο ποθητή, από ότι στην ηλικία των 18-19 ετών με το φρέσκο, αρυτίδωτο προσωπάκι . Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, στην ερώτηση πότε είναι πιο ελκυστική μία γυναίκα οι περισσότεροι απάντησαν στην ηλικία των 31ετών.Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντων όρισε κάτι απορρέει από μέσα μας , το 67% την ωραία εξωτερική εμφάνιση , ενώ το 47% το στυλ . Αυτό που μας δείχνει η συγκεκριμένη έρευνα, είναι ακριβώς αυτό που υποψιαζόμασταν: η ομορφιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία καλή εμφάνιση! Είναι ένας συνδυασμός αυτοπεποίθησης, στυλ και προσωπικότητας, μέσα σε ένα ωραίο περιτύλιγμα , δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου