23.2.12

Ροζ σκάνδαλο με δύο φίλες στην Κρήτη - Κάρφωσε στον σύζυγο της τα όργια

Η 39χρονη, άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση !!
Πώς δύο φίλες έμπλεξαν σε ερωτικά παιχνίδια και εκβιασμούς στην Κρήτη; Οι δύο γυναίκες που ήταν μπλεγμένες στο ροζ σκάνδαλο στην Κρήτη ήταν πρώην φίλες, οι σχέσεις όμως της 36χρονης και της 39χρονης διαταράχθηκαν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν.
Η 39χρονη, άρχισε να απειλεί την 36χρονη ότι θα αποκαλύψει στον σύζυγο και στον πατέρα της ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και ότι θα της «διέλυε» το σπίτι. Η 36χρονη που αρνείται ότι είχε συνάψει παράνομο δεσμό, εξοργίστηκε από τον εκβιασμό της άσπονδης φίλης της και της έκλεισε το τηλέφωνο.
Εκείνη όμως δεν πτοήθηκε, προειδοποιώντας την ότι θα έβγαινε χαμένη από το ροζ σκάνδαλο.
Την προειδοποίησε ότι αν δεν της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ, τότε θα αποκάλυπτε στην οικογένεια της τις ερωτικές της περιπέτειες.
Η 36χρονη που επιμένει ότι πρόκειται για συκοφαντίες, αποφάσισε να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει την πρώην φίλη της. Αστυνομικοί της συνέστησαν ότι θα έπρεπε να εμφανιστεί ενδοτική και να κλείσει ραντεβού μαζί της προκειμένου δήθεν να της παραδώσει τα χρήματα που ζητούσε ώστε να «κλείσει» η υπόθεση του εκβιασμού. Φυσικά τα χρήματα που θα παρέδιδε θα ήταν προσημειωμένα.
Η συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών κανονίστηκε βράδυ μέσα στην πόλη της Σητείας. Η 36χρονη παρέδωσε στην καταγγέλλουσα 60 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Η 39χρονη τα έβαλε στην τσάντα της, όμως λίγα βήματα πιο πέρα την περίμεναν αστυνομικοί που την συνέλαβαν.thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου