23.2.12

Με βροχή το πέταγμα του Αετού !!

Νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως από το απόγευμα της Κυριακής και την Καθαρά Δευτέρα, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ειδικότερα, το Σάββατο 25/2, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός, αργά όμως το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο.
Την Κυριακή 26/2 θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το απόγευμα και στην υπόλοιπη χώρα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα βόρεια.
Την Καθαρά Δευτέρα 27/2 θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Βαθμιαία βελτίωση από τα βορειοδυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου