23.2.12

Έλληνες ανέργους αγρεργάτες αναζητά ο δήμος Ευρώτα !!

Έλληνες ανέργους αγρεργάτες αναζητά ο δήμος Ευρώτα, προκειμένου να εργαστούν στον λακωνικό κάμπο. Ο δήμος Ευρώτα που ανέλαβε την πρωτότυπη και εξαιρετική πρωτοβουλία, είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός δήμος στην καρδιά του κάμπου της Λακωνίας, με σημαντικές παραγωγές κυρίως στον τομέα των νωπών πρώιμων κηπευτικών, αλλά και των εσπεριδοειδών.
Ο δήμος έχει έρθει σε συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής και τους μεταποιητές, δίνοντας την ευκαιρία σε Ελληνες ανέργους, που πλήττονται από την οικονομική κρίση και βρίσκουν τις αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες ενδιαφέρουσα ασχολία, να εργαστούν στη συλλογή ελαιοκάρπου, εσπεριδοειδών, κηπευτικών και σε μεταποιητικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να εργαστούν στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, καλούνται να το δηλώσουν άμεσα, αφήνοντας τα στοιχεία τους στο e-mail της ιστοσελίδας του δήμου Ευρώτα, press@eurota.gr, στο τηλέφωνο 27350 23192 ή στο Fax 27350 24032.
Παράλληλα, όσοι άνεργοι είναι παντρεμένοι με παιδιά και αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη διαμονή τους στην περιοχή ή ακόμα και με τη διατροφή τους, οφείλουν να το σημειώσουν κατά την υποβολή της δήλωσης, αφού όπως επισημαίνεται, ο δήμος Ευρώτα εξετάζει το ενδεχόμενο να στηρίξει τους ανέργους αυτούς για το χρόνο που θα έχουν εργασία στην περιοχή με παραχώρηση δωματίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου