24.2.12

Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για ....ναρκωτικά !!

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ !! Σωφρονιστικός υπάλληλος που υπηρετεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραχάραξη χαρτονομισμάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν τον σωφρονιστικό υπάλληλο, 61 ετών, να συναλλάσσεται με άγνωστο άνδρα στην περιοχή του Ρίου και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Όταν οι αστυνομικοί τούς πλησίασαν, ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή, ενώ συνελήφθη ο 61χρονος.
Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον σωφρονιστικό υπάλληλο βρήκαν 20 γραμμάρια ηρωίνης, δύο ατζέντες με ιδιόχειρες σημειώσεις, τρία κινητά τηλέφωνα με κάρτες, καθώς και 38 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο του 61χρονου όπου βρήκαν χάπια, ένα χαρτόνι στο οποίο αναγράφονταν ιδιόχειρες παραγγελίες για διάφορα φάρμακα, καθώς και ταινίες περιτυλίγματος για τη συσκευασία των ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του σωφρονιστικού υπαλλήλου, όπου βρήκαν 100 γραμμάρια ηρωίνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου