25.2.12

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ από το ΑΛΤΕΡ – Η ανεργία θα μας σκοτώσει !!

Από Αναγνώστη
Αγαπητοί συνάδελφοι φθάσαμε πλέον σε οριακό σημείο οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά η ανεργία μας κτυπάει την πόρτα .Δώσαμε έναν αγώνα ο οποίος δυστυχώς μας έφερε σε αδιέξοδα .Ακούω πολλά που λέγονται ότι ο Γ.Κουρής θα υποκύψει λόγω εκλογών στα αιτήματα μας κτλ .
Σας ερωτώ όμως αν μουλαρώσει …Κεφαλλονίτικα και βάλει οριστικό λουκέτο στο κανάλι ποια είναι πλέον η θέση η δική μας . Θα μας βρει δουλειά η ΕΣΗΕΑ και το ΠΑΜΕ…. Όλοι μας γνωρίζουμε το τι επικρατεί στον χώρο των ΜΜΕ τα λουκέτα και οι απολύσεις πέφτουν βροχή αύριο θα είμαστε και εμείς μερικά ακόμα μηδενικά στις λίστες των ανέργων .
Γιατί μας οδηγείται στην εξαθλίωση ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα όταν δίπλα μας όλοι οι εργαζόμενοι χάνουν μισθούς και κεκτημένα εμείς πως συνεχίζουμε να ζητάμε και την πίτα άκοπη και τον σκύλο χορτάτο . Γιατί ταυτίζετε το εργασιακό μας μέλλον μας με το μέλλον των χρυσοπληρωμένων στρατιών του Γιαννίκου . Όταν αυτοί οι κύριοι τσέπωναν τις …εταιρικές παροχές έπρεπε να σκεφθούν ότι το πάρτη κάποτε θα έπαιρνε τέλος .
Στην εποχή της παντοδυναμίας τους μας έβλεπαν σαν εργαζόμενους Β κατηγορίας τώρα λοιπόν γιατί να πάμε μαζί τους στον γκρεμό ;
Κάνω έκκληση προς εσάς εκφράζοντας ταυτόχρονα δεκάδες συνάδελφους μου βάλτε νερό στο κρασί σας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ….ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ η ανεργία θα μας ΣΚΟΤΩΣΕΙ . Προχωρήστε σε μία νέα Γενική συνέλευση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και εκεί ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην οικογένεια του και στους συνάδελφους του .
Εργαζόμενος ALTER

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου