23.4.12

ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

 Γράφει η Αντωνία Μπούζα
Η ανάγκη σταθερότητας  της ευάλωτης οικονομικά Ελλάδας, μέσα στοδύσκολο διεθνές περιβάλλον , είναι πλέον ολοφάνερη και επιτάσσει  ως προϋπόθεση διεξόδου ,την ύπαρξη ισχυρής διακυβέρνησης καιως εκ τούτου κυβερνητική αυτοδυναμία.
Ως ιδιαιτέρως κρίσιμο αξιολογούν οι σοβαρές και υπεύθυνεςφωνές, το αποτέλεσμα των εκλογών για την πορεία της Ελλάδας.
Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή για το μέλλον του τόπου μαςκαι απαιτείται ξεκάθαρα πλέον να πάρουμε εμείς στα δικά μας χέρια τις τύχες τηςπατρίδας μας.
Με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, πρέπει να πορευθούμεγια να διαφυλάξουμε την ηρεμία , την κοινωνική συνοχή , να δώσουμε προοπτικήκαι διέξοδο στο σημερινό αδιέξοδο της πατρίδας μας.
Ακραίες συμπεριφορές που η ιστορία, μας έχει διδάξει ότιοδηγούν σε μεγαλύτερο κακό πρέπει να τις αποφύγουμε πάσει θυσία.Ο θυμός μας καιη αγανάκτισή μας για τις επιδόσεις της  μεταπολιτευτικής  δημοκρατίας , επ΄ουδενί πρέπει να μας οδηγήσουνσε επικίνδυνα μονοπάτια.
Η Χώρα μας στις 7 Μαΐου πρέπει να έχει μία ισχυρή κυβέρνησηπου θα έχει το πρόγραμμα, τη διάθεση , τους ανθρώπους  και την εκλογική δυναμική , να τα αλλάξειόλα.
Να επαναφέρει την ελπίδα, τη σταθερότητα και με πολιτικέςπου θα εφαρμόσει ,να ανακάμψει την οικονομία μας ,να αξιοποιήσει το ανθρώπινοδυναμικό και τον πλούτο της Χώρας και να ξαναβάλει την πατρίδα μας σε τροχιάανάπτυξης και προόδου.
Η εθνική συνεννόηση πρέπει να κυριαρχεί στη σκέψη  όλου του πολιτικού κόσμου κι εμείς οι πολίτεςμε τις επιλογές μας να την κατοχυρώσουμε , εμπιστευόμενοι πολιτικούς χώρους πουέχουν επιδείξει ότι στηρίζουν τα συμφέροντα του τόπου ακόμη και με δύσκολατιμήματα και  έχουν σχεδιάσει και  στηρίξει με κόστος τις Εθνικές επιλογές που μας έφεραν στον πυρήνα της Ευρώπης .ΤηνΕυρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε , τομέλλον των Ελλήνων να διασφαλίσουμε, τη σταθερότητα στην ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείουνα προστατεύσουμε και για την ποιότητα ζωής μας να παλέψουμε.
Οι πολιτικές δυνάμεις της Χώρας , εξέφρασαν θέσεις, απόψειςκαι ανέλυσαν τα προγράμματά τους. Ας μην κυριαρχήσουν στην επιλογή μας λογικέςπροσωπικής πικρίας, προσωπικών αντιθέσεων, κοντόφθαλμων λογικών, στείρωναντιπαραθέσεων αλλά μόνο η  λογική της εθνικής συνεννόησης που είναι και η προϋπόθεση εξόδου από κάθε κρίση.
Ας υπερτερήσει  όποιωνάλλων σκέψεων το συμφέρον της πατρίδας μας που αυτήν τη δύσκολη ώρα το εκφράζειμόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς που δικαιώθηκε σε κάθε πρόβλεψη, έκρουσε εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνουσε ώτα μη ακουόντων και απέδειξε ότι πάνω από όλα βάζει το συμφέρον του τόπου.
Ας μην ξεχνάμε πως ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου