26.5.12

Δεν είναι εύκολο να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ...

...κι ας το έχουν βάλει στη γωνία ...
Ο Κώστας Σκανδαλίδης, με σημερινές δηλώσεις του, κάνει λόγο για μια πάγια στρατηγική όλων των δυνάμεων που σκοπό έχουν να... κατακερματίσουν το ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση:

"Μία πάγια στρατηγική όλων των δυνάμεων που αντιπαλεύανε το ΠΑΣΟΚ, ήταν να το βγάλουνε στην γωνία, να το κατακερματίσουν και να το διαλύσουνε. Αυτό επιχειρούν και τώρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορούν να το πετύχουν εύκολα. 
 Πρώτον διότι το κεντροδεξιό μέτωπο όπως το ισχυρίζεται ο κ. Σαμαράς είναι ένα μέτωπο, έτσι αν θέλετε, αταίριαστων γάμων και συγχωνεύσεων πρακτικών από πολύ εθνικιστικές μέχρι ακραία νεοφιλελεύθερες και λογικές ας πούμε ενός αντιφατικού, αντιφατικών δυνάμεων. 
Το δε μέτωπο το αριστερό, δηλαδή μάλλον ο αριστερός πόλος έτσι όπως τον εκφράζει μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας πόλος εντελώς τυχοδιωκτικός.
 Άλλα προτείνει την Κυριακή, άλλα την Δευτέρα, άλλα την Τρίτη. Την Κυριακή λέει να καταγγείλουμε την σύμβαση, την Δευτέρα λέει να είναι άλλο το μνημόνιο, άλλη η δανειακή σύμβαση, την Τρίτη λέει πάμε στην βουλή να περάσουμε νόμους, τη Τετάρτη λέει να κρατικοποιήσουμε τις τράπεζες, την Πέμπτη λέει να δεσμεύσουμε το 1% από το τζίρο των μεγάλων επιχειρήσεων, την Παρασκευή, το Σάββατο, τελικά σκεφτείτε μία εβδομάδα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνούσε την χώρα. Θα ήτανε η εβδομάδα επιστροφής στην δραχμή"...nonews-news.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου