25.5.12

Athens Erotic Dream 2012 για …δυνατές συγκινήσεις !!

Mετά την περσινή τεράστια απήχηση σε επαγγελματίες του χώρου και σε κοινό, το μεγάλο ερωτικό εκθεσιακό event  άνοιξε και φέτος τις πύλες του και υποδέχεται το κοινό από 25-27 Μαΐου στο ΕΚΕΠ και δεσμεύεται να προσφέρει ακόμα πιο... δυνατές συγκινήσεις!
Η Αθήνα είναι μία πόλη ζωντανή και παθιασμένη που ποτέ δεν κοιμάται! Ωστόσο τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί απαισιοδοξία, μία άσχημη διάθεση κι ένας διαρκής φόβος που δεν αφήνει τον κόσμο να αφεθεί και να χαρεί την καθημερινότητά του!
Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο πηγαίος και ακομπλεξάριστος ερωτισμός καθώς και η ανάγκη για υγιή ερωτική και σεξουαλική έκφραση είναι η μόνη διέξοδος!
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθε  ξανά στην Αθήνα, η Athens Erotic Dream, ένα μοναδικό ερωτικό υπερθέαμα, που θα φιλοξενηθεί από τις 25 έως τις 27 Μαΐου 2012, στο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης.
Η Athens Erotic Dream είναι μία πραγματική υπερπαραγωγή της ερωτικής βιομηχανίας, που αναμένεται να ενθουσιάσει πάνω από 50.000 επισκέπτες και στην οποία παρουσιάζονται όλες τις τελευταίες αφίξεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών από τον εν λόγω επιχειρηματικό τομέα.
Τα πάντα, από ερωτικά αξεσουάρ και sex art, μέχρι hot lines και sex- shops, θα δεσπόζουν στον χώρο της έκθεσης, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά ερεθίσματα.
Εντυπωσιακά shows, διάσημοι καλέσμενοι, parties, δημοφιλή live συγκροτήματα και γνωστοί Dj's από όλον τον κόσμο καθώς και spicy εκπλήξεις θα απαρτίζουν το πολυαναμενόμενο τριήμερο, για το οποίο οι φανατικοί θαυμαστές ήδη...ανυπομονούν!
Τολμήστε να απελευθερώσετε ακόμα και τις πιο κρυφές ερωτικές σας φαντασιώσεις και απαγορευμένες σκέψεις γιατί για ακόμα μία χρονιά, μπορείτε να τις δείτε όλες μαζί να παίρνουν «σάρκα και οστά» στο πιο ερωτικό σημείο συνάντησης της πόλης.
Την Athens Erotic Dream 2012!
Athens Erotic Dream Info
ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης (12ο Χλμ Αθηνών Λαμίας & Οδυσσέως, Μεταμόρφωση)
25- 27 Μαΐου 2012
Ώρες λειτουργίας, Παρασκευή 17:00-01:00, Σάββατο και Κυριακή 14:00-01:00

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου