25.5.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΗΜΕΡΙΔΑ για την Ελονοσία !!

Αύριο, Σάββατο, 26/5, Πνευματικό Κέντρο

Συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Μιχαήλ, την κ. Λαμπροπούλου Αικατερίνη, Ιατρό, Γραμματέα Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας και την κ. Χριστίνα Κτίστη, Νοσηλεύτρια, εκπρόσωπο της επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων με αντικείμενο την ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Λοίμωξη Ιού του Δυτικού Νείλου, Ελονοσία, Μέτρα Προστασίας από τα Κουνούπια».Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 και ώρα 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
 Κατά τη συνέντευξη, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ,  την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, καθώς και τους Ιατρούς για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν την ενημερωτική αυτή εκδήλωση για το κοινό και συνέχεια έκανε αναφορά στα κρούσματα της νόσου.
Υπενθυμίζεται ότι η ημερίδα αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την αντιμετώπιση εκδήλωσης κρουσμάτων λοίμωξης από τον Ιό του Δυτικού Νείλου/Ελονοσία.
Τέλος, ο Δήμαρχος κάλεσε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν την αυριανή ημερίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου