10.3.16

ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ !!! Οι τύποι είναι πολύ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!

Η Ξανθούλα Καρανίκα είναι από τα πλέον χυδαία και ανήθικα ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ, πρωτοστάτησε στις
περισσότερες ιντερνετικές επιθέσεις και στοχοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι έμμισθες ορδές της Κουμουνδούρου

Από το γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Θανάση Χειμωνά, μαθαίνουμε το παρελθόν της αδελφής του διορισμένου φίλου του πρωθυπουργού Νίκου Καρανίκα, της Ξανθούλας Καρανίκα που διορίστηκε στον ΟΛΘ

Η Ξανθούλα Καρανίκα εκτός από το τεράστιο προσόν που έχει, ότι είναι αδελφή του Νίκου Καράνικα του ανθρώπου δηλαδή που διορίστηκε στο Μαξίμου επειδή ήταν σερβιτόρος, επειδή ήταν στη ΚΝΕ και επειδή ήταν φίλος του ηγέτη Αλέξη Τσίπρα είχε και αυτή το κατάλληλο βιογραφικό.
Η κ. Καρανίκα δε ξέρουμε αν έβλεπε και αυτή Ελένη Μενεγάκη, αλλά με βάση την ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Χειμωνάς, μαθαίνουμε πως ήταν από τα πλεόν γνωστά τρολς της μονταζιέρας της Κουμουνδούρου, η οποία μετείχε σε πάμπολλες στοχοποιήσεις πολιτικών αντιπάλων.
Παράλληλα έκπληξη και αίσθηση προκαλεί μία δημοσίευση της, με την οποία δικαιολογεί εμμέσως τη δολοφονία στη Πάρο του 50χρονου ταξιτζή από τρομοκρατές, ενώ πρόσφατα ταύτισε τον αδελφό της με τον αδικοχαμένο φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής των Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Πιο συγκεκριμένα ο Θανάσης Χειμωνάς έγραψε πως 
«Η αδερφή του Καρανίκα δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.  
Το όνομα Ξανθούλα Καρανίκα είναι γνωστό σε όλους εμάς τους «γερμανοτσολιάδες» των σόσιαλ μίντια.
Από τα πλέον χυδαία και ανήθικα συριζοτρόλ, πρωτοστάτησε στις περισσότερες ιντερνετικές επιθέσεις και στοχοποίησεις που πραγματοποίησαν οι έμμισθες ορδές της Κουμουνδούρου τα τελευταία έξι χρόνια.
Μιλάμε για το άτομο που εμμέσως δικαιολόγησε την εν ψυχρώ δολοφονία από τρομοκράτες του 50χρονου ταξιτζή στην Πάρο ενώ πρόσφατα ταύτισε τον αδερφό της με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Μαθαίνω πως η Ξανθούλα διορίστηκε και αυτή στο Δημόσιο. Όχι άδικα. Τόσα χρόνια τη μάτωνε τη φανέλα«.

Η ανάρτηση της Ξανθούλας Καρανίκα

Αν και στο Facebook πλέον δεν υπάρχει κάποιο προφίλ με το όνομα της Ξανθούλας Καρανίκα μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο αποδεικνύει ότι όντως είχε κάνει κάποιο σχόλιο στο facebook στο οποίο εξέφραζε την άποψή της για την δολοφονία του 50χρονου ταξιτζή Δημήτρη Μίχα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες τρομοκρατών στην Νάουσα της Πάρου τον Αύγουστο του 2012. Στο σχόλιο έγραφε τα παρακάτω:
Υπενθυμίζουμε ότι, αργότερα, για τη δολοφονία του 50χρονου ταξιτζή καταδικάστηκε ο Τάσος Θεοφίλου, που φέρεται να συμμετείχε στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Βουλευτής για μία ημέρα
Η Ξανθούλα Καρανίκα εξελέγη βουλευτής Ημαθίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές του 2012. Διετέλεσε όμως βουλευτής μόνο για μία ημέρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου