11.3.16

Φωτιά στις πίστες !!! Αυτές είναι οι πιο όμορφες γυναίκες οδηγοί !

Είναι γνωστό ότι ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού κυριαρχείται από άντρες, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! 
Πλέον υπάρχουν αρκετές γυναίκες, κυρίως στο NASCAR, το IndyCar, το NHRA κι άλλους θεσμούς
Πολλοί αναρωτιούνται αν οι γυναίκες μπορούν να οδηγούν και αν είναι καλές οδηγοί! Εμείς απαντάμε ναι και σας δείχνουμε μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες επαγγελματίες οδηγούς.
Madalena Antas
ginekes_odigoi_1
Η πορτογαλική βόμβα όταν δεν τρέχει σε πίστα ράλι, απολαμβάνει τη ζωγραφική. Η Madelana επίσης ανταγωνίζεται σε Rally-Raid στο τιμόνι ενός Nissan 4 × 4.
Maryeve Dufault
ginekes_odigoi_2
Η Maryeve Dufault κέρδιε τον τίτλο Μις Χαβάης Tropic International το 2000. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς δουλεύει και ως μοντέλο. Η ίδια μάλιστα χρησιμοποιεί το εισόδημά της από το μόντελινγκ για τη χρηματοδότηση της αγωνιστικής της καριέρας. Άρχισε με αγωνιστικά καρτ στην πατρίδα της, το Κεμπέκ, στην ηλικία των 8 ετών κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα, πριν από τη μετάβαση της στην Formula BMW USA.
Milka Duno
ginekes_odigoi_3
Η Milka Duno είναι από τη Βενεζουέλα κι έχει αγωνιστεί σε διάφορες σειρές αγώνων από το 1998 και είναι η πιο έμπειρη οδηγός στο IndyCar. Κατέχει το ρεκόρ της υψηλότερης θέσης για γυναίκα οδηγό στο Daytona 24 ωρών. Είναι γρήγορη αλλά και πολύ μορφωμένη, καθώς έχει τέσσερα μεταπτυχιακά.
Leilani Munter
ginekes_odigoi_4
Κατάγεται από την Αμερική και έχει πάθος για τους αγώνες. Είναι μία επαγγελματίας οδηγός στη σειρά ARCA αλλά περιβαλλοντική ακτιβίστρια που πιέζει για καθαρότερα καύσιμα στους αγώνες. Έχει σπουδάσει και έχει πάρει πτυχίο στην Βιολογία.
Ashley Force Hood
ginekes_odigoi_5
Η Ashley είναι η κόρη του θρυλικού οδηγού αγώνων dragster, John Force. Είναι 33 χρονών και κατάγεται από την Καλιφόρνια της Αμερικής. Ήταν οδηγός Top Fuel Funny Car (TF/FC). Το 2008 κέρδισε την πρώτη θέση της NHRA Επαγγελματικής κατηγορίας, νικώντας τον πατέρα της στον τελικό γύρο στο NHRA Summit Southern στην και έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε μια νίκη στο TF / FC. Σήμερα, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί κι έτσι δεν αγωνίζεται πια.
Susie Wolff
ginekes_odigoi_6
Η Σκωτσέζα οδηγός αγώνων, Susie Wolff έχει αγωνιστεί σε Formula Renault, Formula Three, και DTM series. Μέχρι πέρυσι ήταν οδηγός εξέλιξης στην ομάδα της Williams F1. Ξεκίνησε από το καρτ και στη συνέχεια βρέθηκε στο μονοθέσιο στη Formula Renault, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Formula 3 και μετά στο DTM για τη Mercedes-Benz. Έχει παντρευτεί τον επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής μάρκας, Toto Wolff.
Courtney Force
ginekes_odigoi_7
Η Courtney Force είναι η μικρότερη αδελφή της οδηγού Ashley Force Hood. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της (John Force) και της αδελφή της και έγινε οδηγός NHRA Top Fuel Funny Car. Το 2013, έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που κέρδισε το event.
Shannon McIntosh
ginekes_odigoi_8
Ίσως είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το 26χρονο αυτό κορίτσι είναι οδηγός αγώνων, αλλά κι όμως, είναι! Ξεκίνησε από το Cape Motorsports με την ομάδα Wayne Taylor Racing το 2011. Το 2012, η McIntosh ήταν η μόνη γυναίκα που συμμετείχε στο USF2000 National Championship.
Cyndie Allemann
ginekes_odigoi_9
Είναι από την Ελβετία και είναι η κόρη του πρωταθλητή ελβετικού καρτ, Kurt Allemann. Συμμετείχε στη σειρά Firestone Indy Lights το 2008 και ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός που έτρεξε στη σειρά Super GT το 2012.
Inessa Tushkanova
ginekes_odigoi_10
Είναι κούκλα, μοντέλο στην Ουκρανία και πιλότος αγώνων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κίεβο, όπου πήρε πτυχίο στην Πρακτική Ψυχολογία. Η πρώτη της επαφή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν με μοτοσικλέτα. Ο πρώτος της αγώνας με αυτοκίνητο ήταν με ένα Subaru STI. Στη σεζόν του 2012 βρέθηκε εντός των πρώτων δεκαπέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη των Γυναικών Πιλότων Ράλι. Είναι μία πολύ καλή οδηγός, καθώς έχει κερδίσει αρκετά ράλι στη Ρωσία, αλλά τώρα οδηγεί στο Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.
Danica Patrick
ginekes_odigoi_11
Είναι η πιο διάσημη και επιτυχημένη γυναίκα στην ιστορία των αμερικανικών αγώνων. Πρόσφατα έκανε την μετάβαση από το IndyCar στο NASCAR. Στον αντίστοιχο της F1 θεσμό των ΗΠΑ, κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη και να σπάσει το ανδρικό “γκέτο”. Είχε άλλες 7 παρουσίες στο βάθρο αλλά και 3 pole position. Έχει πάρει την τρίτη θέση στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης, το 2009, την υψηλότερη στην οποία έχει καταταχθεί ποτέ γυναίκα. Στο NASCAR έχει πάρει άλλη μία pole position, όμως κυνηγάει ακόμα την πρώτη της νίκη.
Claire Jedrek
ginekes_odigoi_12
Η Claire Jedrek είναι διάσημη γυμνάστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα στη Σιγκαπούρη. Άρχισε να ενδιαφέρεται για μηχανοκίνητο αθλητισμό όταν συμμετείχε σε μία εκπομπή που κάλυπτε αγώνες Formula 1. Ξεκίνησε από τα καρτ και στη συνέχεια «μετακόμισε» στους αγώνες Malaysian Super Series (MSS), όπου οδήγησε ένα Honda FD2. Ήταν έβδομη στην τελική βαθμολογία, έχοντας να αντιμετωπίσει 36 άνδρες.
Jessica Barton
ginekes_odigoi_13
Η Jessica Barton είναι μοντέλο, ηθοποιός, αλλά υπήρξε και οδηγός αγώνων. Οδηγούσε ένα Toyota Sup ενώ η καλύτερη εμφάνισή της ήταν το 2011, στον τελικό Army World Cup των ΗΠΑ και την πίστα του Μέριλαντ. Εκεί είχε μέσο όρο βαθμολογίας 8.64 ενώ όντας εν δράσει, έπιασε ακόμα και 275km/h. Πλέον έχει επικεντρωθεί στην υποκριτική και την καριέρα της στο μόντελινγκ.


newsauto.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου