12.3.16

Ανακοίνωση του δικηγόρου της Μυρσίνη Αρναούτη για το τροχαίο με Παντελίδη

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, της συνεπιβάτιδας του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που του κόστισε τη ζωή, με μια γραπτή ανακοίνωση διευκρινίζει ότι η οικογένεια έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συνέβη στις 18 Φεβρουαρίου, στο ύψος του Ελληνικού.
Η Μίνα Αρναούτη, η 30χρονη που καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού έχοντας στο προσκεφάλι της φύλακα άγγελό της την μητέρα της.
«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί τον τελευταίο καιρό το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό (…).
Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια, τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους.
Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική.
Η προανάκριση συνεχίζεται όμως και παρακαλούμε όλοι να την σεβαστούν, μην ξεχνώντας ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας και λογικής είναι πολλές φορές η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων.
Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά αυτό να το σεβαστούν όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο δήθεν φίλων και γνωστών.
Τέλος εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος!»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου