" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.3.16

27 νέοι γιατροί και νοσηλευτές στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας !

-Νοσοκομείο Καλαμάτας: δέκα (10) μόνιμοι και επικουρικοί ιατροί και έντεκα (11) νοσηλευτές 


-Νοσοκομείο Κυπαρισσίας: τέσσερις (4) μόνιμοι ιατροί


-Νέες ιατρικές ειδικότητες παιδο-χειρουργού και ιατροδικαστή στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Μεσσηνίας: «Το νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας και η εξοικονόμηση πόρων από τα έργα της αυτοπαραγωγής οξυγόνου και της ηλιοθερμίας, μας επιτρέπουν να προσλαμβάνουμε περισσότερους επικουρικούς ιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μισθοδοτούνται από τον προϋπολογισμό μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους κύριους στόχους μας. Μέσα από την εξοικονόμηση να καλύπτουμε άλλες βασικές και κυρίαρχες ανάγκες μας. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι ΑΓΑΠΑΜΕ το Νοσοκομείο μας και θέλουμε να το πάμε ψηλά και για αυτό το σκοπό αγωνιζόμαστε καθημερινά».

Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να ενισχυθούν οι Νοσηλευτικές Μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέχρι τέλη Μαρτίου. Ειδικότερα για το Νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός (1) μόνιμου γυναικολόγου-μαιευτήρα και επίσης ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015 βάση της οποίας προσλαμβάνονται έξι (6) μόνιμοι νοσηλευτές-τριες ΤΕ και ΔΕ.

Επίσης μέχρι τέλος Μάρτη αναμένεται και η πρόσληψη –βάση της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ πέντε (5) νοσηλευτών-τριών και ενός (1) ιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σήμερα δε, ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί οκτώ (8) επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης.

Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν εργασία ένας (1) παθολόγος, ένας (1) αναισθησιολόγος, ένας (1) ΩΡΛ, ένας (1) ιατροδικαστής, ένας (1) πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας (1) παιδοχειρουργός, ένας (1) αγγειοχειρουργός και ένας (1) Βιοπαθολογίας.

Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για τον διορισμό τεσσάρων (4) μόνιμων ιατρών και ειδικότερα ενός (1) αναισθησιολόγου, ενός (1) οφθαλμιάτρου, μίας (1) οδοντιατρικής και ενός (1) γυναικολόγου-μαιευτήρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου