" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

12.3.16

ΒΙΝΤΕΟ - 19χρονη ξυλοφόρτωσε τρεις «μάγκες» που της έκαναν σεξιστική επίθεση!

 Τρεις νεαροί βρήκαν τον μάστορά τους όταν προσπάθησαν να την… πέσουν σε ένα «ανυπεράσπιστο» κορίτσι που καθόταν σε ένα μπαρ και έπινε μόνη της μια μπύρα.
Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε το συμβάν σε μπαρ στο Ισραήλ με τους τρεις «μάγκες» να γίνονται ρεζίλι των σκυλιών και να φεύγουν... πετώντας από την νεαρή Superwoman που για κακή τους τύχη είχε μαύρη ζώνη στο κραβ μαγκά.
Το βίντεο αναρτήθηκε από την ίδια την 19χρονη κοπέλα που έκανε τόπι στο ξύλο τα επίδοξα καμάκια.
Το περιστατικό έχει ως εξής: 
Ένας από τους τρεις την πλησίασε, κάτι της είπε κι αφού... έφαγε άκυρο επέστρεψε στην παρέα του που δυσανασχέτησε κι έκαναν διάφορες χειρονομίες.
Ακολούθως η κοπέλα σηκώθηκε, πήγε προφανώς προς την τουαλέτα και κατά την επιστροφή της, ο ίδιος που πήγε πριν να της μιλήσει πήγε να την παρενοχλήσει και πήρε «δώρο» ένα χαστούκι. Ο μάγκας, για κακή του τύχη σηκώθηκε και πήγε να της κάνει κεφαλοκλείδωμα, όμως αντ' αυτού την εξόργισε. Έφαγε μια κλωτσιά στα... χαμηλά, δυο γροθιές στο λαιμό και τον πέταξε στον καναπέ! Αντί να κάνουν ανακωχή οι άλλοι δύο, σηκώθηκαν και μαντέψτε... Είχαν την ίδια τύχη!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου