15.11.17

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ !!!Αντιεξουσιαστές από όλη την Ευρώπη συρρέουν στην Ελλάδα για τη 17Ν

Αντιεξουσιαστές αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο Πολυτεχνείο, με στόχο για να μην καταθέσουν στεφάνια οι πολιτικοί!
Η απόφασή τους αυτή βρίσκει αντίθετους τους φοιτητικούς συλλόγους, που καλούν τους καταληψίες να φύγουν γιατί… κάνουν το χατίρι της κυβέρνησης που θέλει να καταστείλει, όπως λένε, τους εορτασμούς!
Επεισόδια το βράδυ στο Πολυτεχνείο
Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των ανδρών των ΜΑΤ στην περιοχή του Πολυτεχνείου πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα. Η επίθεση έγινε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη.
Η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε συναγερμό ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου καθώς προηγήθηκε στις εγκαστάσεις του ΕΜΠ φεστιβάλ με την χαρακτηριστική ονομασία «Εξέγερση».
Σε αυτό, όπως γράφει η Καθημερινή, συμμετείχαν περίπου 100 αναρχικοί, οι μισοί εκ των οποίων ήταν αλλοδαποί. Κατά πληροφορίες οι 30 ήταν αναρχικοί από χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης ενώ 15 ήταν από την Αλβανοί που ζουν στην Αθήνα.
Η κατάληψη
Σε κατάληψη του Πολυτεχνείου προχώρησε ομάδα αντιεξουσιαστών σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στις πρακτικές της Αστυνομίας όπως λένε.
Σύμφωνα με τα όσα ανήρτησαν σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου θέλουν «να ακυρώσουν «τη διαδικασία που επιτρέπει σε υπουργούς, πρωθυπουργούς και ανθρώπους που προστατεύονται πίσω από τους πάνοπλους φασίστες της ΕΛΑΣ, να καταθέτουν στεφάνια».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου