13.2.19

Πρόστιμο σε γνωστή χορεύτρια για δάγκωμα σε αστυνομικό στην Πρέβεζα

Το δικαστήριο προβληματίστηκε αν πρέπει να της βάλει φίμωτρο ή ποινή φυλάκισης και τελικά, λόγω του πνεύματος κατανόησης του αστυνομικού που ήταν πολύ ήρεμος και καταδεκτικός να δεχθεί τη συγνώμη, της επέβαλε μόνο πρόστιμο.
Δεν έκανε την τιμή ομως να έρθει η ίδια και έτσι, έστειλε δικηγόρο και ισχυρίστηκε ως ελαφρυντικό τον πρόσφατο χωρισμό της.
Να θυμίσουμε πως η πασίγνωστη (και για την πίσω όψη της) και όμορφη χορεύτρια είχε βρεθεί τον περασμένο Αύγουστο σε παραλιακό κατάστημα του Ν.Πρέβεζας ως guest.
Η επίσκεψή της ωστόσο στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό πήρε απροσδόκητη τροπή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αφού, το επόμενο πρωινό η ταλαντούχα χορεύτρια δεν έκανε check out στις 12 το μεσημέρι ως όφειλε, ενώ, δεν απαντούσε στις κλήσεις των ξενοδόχων. Έπειτα, από την διεύθυνση του ξενοδοχείου ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου στη θέα των αστυνομικών και στην προσπάθεια ελέγχου η ίδια τους επιτέθηκε δαγκώνοντας έναν εξ αυτών.
Σε έρευνα που είχε ακολουθήσει στο δωμάτιο της είχε εντοπιστεί μικροποσότητα χασίς.
Έτσι, σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, το πρωτοδικείο Πρέβεζας της επέβαλλε πρόστιμο για το δάγκωμα που είχε καταφέρει στον αστυνομικό...

prevezabest

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου