16.2.19

Ο Γ.Δέδες νομίζει ότι πολιτεύεται στο Λουγκάνο...

Πιο ακριβοθώρητος κομματικός υποψήφιος στην ιστορία των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν πρέπει να υπήρξε άλλος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Γιώργο Δέδε.
Ο Γεν.Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών  με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ δεδομένη, πορεύεται ατάραχος προς τις εκλογές του Μαΐου σαν να απομένουν ακόμα τρία χρόνια και όχι τρεις μήνες μέχρι την κάλπη.
Οι πάσης φύσεως αξιωματούχοι στα κεντρικά γραφεία του  ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται με τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, βρίσκονται σε απόγνωση με το φαινόμενο Δέδε  καθώς καταρρίπτει το ένα ρεκόρ απάθειας μετά το άλλο.
Δεν είναι μόνο ότι δεν μπορούν να τον συναντήσουν οι ανά νομό κομματικοί εμπλεκόμενοι στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, ή αρκετοί άλλοι που πιστεύουν σε αυτόν και θέλουν να στηρίξουν την κάθοδό του. Ο  Δέδες δεν εμφανίζεται ούτε στις πλέον “υποχρεωτικές” εκδηλώσεις του κομματικού πρωτοκόλλου.
“Μην ανησυχείτε”  καθησυχάζει  ο υποψήφιος περιφερειάρχης τους κομματικούς υπευθύνους
 “Όλοι θα συνηθίσουν τους ρυθμούς μου, τις εκλογές θα τις κερδίσουμε.” Πως να τις κερδίσουν όμως όταν δεν κάνουν ούτε τα στοιχειώδη που προβλέπει μια προεκλογική καμπάνια;
Ενδεχομένως η cool εκλογική του τακτική  Δέδε  να είναι ενδεδειγμένη και αποδεκτή στο Λουγκάνο και στις άλλες επαρχίες της Ελβετίας, αλλά όχι στην Ελλάδα και στη Πελοπόννησο  όπου ο ψηφοφόρος ταυτίζεται με τον ηγέτη και τον θέλει μπροστάρη στη συλλογική προσπάθεια, περίπου να κατατροπώνει κάθιδρος τον αντίπαλο.
Η εκκωφαντική απουσία του κου Δέδε έχει ήδη ευεργετική επίδραση στα αντίπαλα στρατόπεδα
Ο νύν περιφερειάρχης  Π.Τατούλης  και οι δικοί του παρακολουθώντας τις πρώτες δημοσκοπήσεις, προϊούσης της δεκαετούς φθοράς, είχαν αρχίσει να αποδέχονται τον ρόλο του αουτσάιντερ και την διαγραφόμενη ήττα.
Η νωχελικότητα του αντιπάλου, οι αρρυθμίες και η ανασφάλεια που προκαλεί στις τάξεις των υποστηρικτών του, υπήρξαν καταλυτικές για την αφύπνιση της δικής του παράταξης.
Ο  Νίκας  έχει μπεί στο δυνατά  στο παιχνίδι και μάλιστα με αξιώσεις
Ο Γιάννης Μπουντρούκας αργά και σταθερά κάνει εμφανή την παρουσία του με διαρκή άνοδο σε όλη την Περιφέρεια
Ουδείς διακινδυνεύει πια μια ασφαλή πρόβλεψη για το βράδυ των εκλογών.
Η μάχη  Νίκα –Τατούλη – Δέδε – Μπουντρούκα  προδιαγράφεται αβέβαιη και με άγνωστο αποτέλεσμα

Λέτε να ζήσουμε εκπλήξεις το βράδυ των εκλογών ;

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου