13.2.19

Ο Μαμαντού και η Φάλον στην Κορώνη;

Τη Φάλον και τον Μαμαντού αναζητούν στην Κορώνη για να πάρουν μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2019.
Ποια είναι η Φάλον και ποιος ο Μαμαντού;
Όσοι παρακολουθούν τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από την τηλεόραση του ΑΝΤ -1 γνωρίζουν και την Φάλον και τον Μαμαντού.
Η Φάλον (Τζένη Μπότση) τρελά ερωτευμένη με τον Ανδρέα (Γιαν. Μπέζο) είναι η «ψαρού» σε αν μικρό παραθαλάσσιο χωριό (το Φτασμένο) της Μεσσηνίας. Εκεί ο Ανδρέας έχει την ταβέρνα του, τη «Λαγουδέρα». Για τις υποκριτικές ικανότητες της Τζ. Μπότση δε χρειάζονται άλλα σχόλια. Έχει πάρει μέρος σε δεκάδες σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.
Ο 34χρονός Στέφανος Μουακιέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα του «Μαμαντού», κατάγεται από την Ουγκάντα. Η μητέρα του ήρθε στην Ελλάδα το 1974 και ο πατέρας του τρία χρόνια αργότερα. Μένουν σε μια γειτονιά, στο Βύρωνα. Στο σήριαλ είναι ένας Σενεγαλέζος (χωρίς άδεια παραμονής) που βοηθάει τη Φάλον σε όλες τις δουλειές. Από τα δίχτυα στο καΐκι μέχρι την πώληση των ψαριών με το τρίκυκλο.
Πως και γιατί τους ψάχνουν στην Κορώνη; 
Μα επειδή κάποιες σκηνές γυριστήκαν στη Μεσσηνία. Υποτίθεται πως βρίσκονται στο Κάστρο και στους δρόμους της Κορώνης, στη Στούπα, στην Καρδαμίλη και τη Φοινικούντα. Επίσης κάθε τόσο παρουσιάζονται εικόνες από αυτές τις γραφικές περιοχές. 
Όπως υποστηρίζουν από την οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων «θα είναι μιάς πρώτης τάξεως ευκαιρία να μας δουν και να τους δούμε και από κοντά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου