15.2.19

Το βίντεο που την καίει - Δασκάλα έκανε σeξ με μαθητή της μέσα σε τάξη

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί της περνούν τις χειροπέδες και ετοιμάζονται να τη στείλουν στη φυλακή, η Μπρίτανι Ζαμόρα, δασκάλα στο Las Brisas Academy Elementary School που καταδικάστηκε επειδή έκανε σeξ με 13χρονο, είναι εμφανώς τρομαγμένη.
«Είμαι μικροκαμωμένη» λέει στους αστυνομικούς «θα με σκίσουν εκεί μέσα» και μετά τους παρακαλάει να ρίξουν τα μαλλιά της στο πρόσωπο της για να μην φαίνεται στις κάμερες.
Το βίντεο προβλήθηκε από το κανάλι ΚΡΝΧ το οποίο στη συνέχεια φιλοξένησε και δηλώσεις από τους γονείς του 13χρονου. Οι γονείς είπαν πως με τις πράξεις της η 28χρονη δασκάλα έκανε το παιδί τους να χάσει την παιδική του ηλικία.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς έβαλαν μια εφαρμογή στο κινητό του 13χρονου γιου τους η οποία με λέξεις – κλειδιά εντόπιζε ανάρμοστα sms. Κοίταξαν το κινητό του και διαπίστωσαν ολόκληρη στιχομυθία με τη δασκάλα. Όλα αφορούσαν το σeξ.
Ο έφηβος παραδέχτηκε στην Αστυνομία ότι ο ίδιος και η Ζαμόρα έκαναν τουλάχιστον τέσσερις φορές σeξ μέσα σε ένα μήνα. Οι επαφές αυτές περιλάμβαναν στοματικό σeξ μέσα στην σχολική τάξη, μετά από έναν διαγωνισμό ταλέντου, και κάποιες συνευρέσεις στο αμάξι της. Το ζευγάρι αντάλλαζε επίσης γυμνές φωτογραφίες με μηνύματα.
Η Ζαμόρα τηλεφωνούσε συχνά στον έφηβο στη μέση της νύχτας, και του ζητούσε να βγει από το σπίτι και να τη συναντήσει στο αυτοκίνητό της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου