15.12.19

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτό είναι το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο

Ένα ξενοδοχείο στην Ισπανία, στόλισε το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου για το 2019, συνολικής αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ. 

Αυτό είναι πιθανόν το πιο πολυτελές και ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο.
Μαργαριτάρια, ρουμπίνια, κόκκινα, ροζ, ακόμη και μαύρα διαμάντια αποτελούν μέρος του στολισμού αυτού του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ξενοδοχείο Kempinski Hotel Bahia, κοντά στη Μαρμπέγια, στη νότια Ισπανία.
Το ξενοδοχείο έκανε τα αποκαλυπτήρια του ελάτου, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, υποστηρίζοντας ότι είναι το ακριβότερο στον κόσμο.
Το δέντρο είναι διακοσμημένο με ένα κόκκινο οβάλ διαμάντι αξίας 4,9 εκατομμυρίων ευρώ, με ένα ροζ διαμάντι τριών καρατίων, αξίας 2,3 εκατομμυρίων καθώς και με εννέα στολίδια από μαύρα διαμάντια τριών καρατίων αξίας 528.000 ευρώ, μαζί με ζαφείρι τεσσάρων καρατίων και χρυσό 24 καρατίων.
Τον στολισμό επιμελήθηκε η βρετανίδα σχεδιάστρια Ντέμπι Γουίνγκχαμ, με τη συνεργασία κορυφαίων οίκων κοσμημάτων όπως οι Cartier, Van Cleef & Arpels, Bvlgari και Chanel.
Αυτό το δέντρο πιθανόν να πάρει τον τίτλο του «ακριβότερου χριστουγεννιάτικου δέντρου στον κόσμο» και να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες που κατέχει μέχρι σήμερα το ξενοδοχείο Emirates Palace στο Άμπου Ντάμπι, με ένα δέντρο αξίας 9,8 εκατομμυρίων ευρώ.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου