23.2.20

Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και παράτησε τον άτυχο 25χρονο στη Γλυφάδα!

Εμφανίστηκε έπειτα από τρεις ημέρες που ήταν άφαντος ο οδηγός της πολυτελούς Corvette. Τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο οδηγός προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τη δικηγόρο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είναι ο Κυριάκος Κουκουλομμάτης, κάτοικος Βουλιαγμένης, 40 ετών.
Ο ίδιος έχει και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα (Ferrari κλπ.) και φαίνεται ότι η λατρεία του για την ταχύτητα φάνηκε μοιραία για τον 25χρονο.
Η συνωνυμία του με τον πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης Κυριάκο Κουκουλομμάτη «φούντωσε» τις φήμες ότι επρόκειτο για συγγενή του, αλλά είναι απλή συνωνυμία.
Παρότι παραδόθηκε, η κράτησή του στο Τμήμα θεωρείται αμφίβολη, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.
Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.
Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.
Τι είπε στους; αστυνομικούς
«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος», είπε ο 40χρονος επιχειρηματίας.
Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.
Σημειώνεται πως οι Αρχές  γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου