25.2.20

Στα σκαριά και LIGA tv, απέναντι στον Μαρινάκη

Δικό τους τηλεοπτικό κανάλι επιδιώκουν να ιδρύσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες. Μάλιστα όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, έχουν ξεκινήσει οι επαφές των ομάδων για να «απαντήσουν» σε τυχόν αγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η αγορά του συνδρομητικού από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και του «mega» βρίσκεται ένα βήμα πριν την επίσημη έναρξη των συζητήσεων.
 Όπως αποκαλύφθηκε, σήμερα κιόλας υπάρχει επαφή ανθρώπων του ΠΑΟΚ, της  ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο για να δημιουργηθεί το «Liga TV», ως απάντηση στην είσοδο του Μαρινάκη στη NOVA.
Τo σχέδιο φέρεται να είναι σε … εμβριακό στάδιο, συμπεριλαμβάνει την προσέγγιση των μικρών, που ψάχνουν κι αυτοί μια λύση και φυσικά στοχεύει στο να μην εξαρτώνται οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας από τον ιδιοκτήτη του ιδιοκτήτη.
Σ΄ αυτό το φιλόδοξο σχέδιο του διαδικτυακού «Liga TV», κομβικό ρόλο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, που έχει την τεχνογνωσία, με το PAOK TV που δημιούργησε.
Κι όλα αυτά την εποχή που η κυβέρνηση αναζητά λύσεις από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ για ένα καλύτερο πρωτάθλημα μέχρι τον Αύγουστο που θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν.  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου