24.3.20

Πάλι τελειώνει το Τζάννες - Καλαμάκι

Σενάριο 1821 (λόγω ημέρας), αλλά δεν αποκλείεται και να πλησιάζει. Εδώ και χρόνια όλο συνεχίζεται και όλο προβλήματα παρουσιάζονται. Πρόκειται για ένα δρόμο 7 χιλιομέτρων που προβλέπει και την παράκαμψη Πεταλιδίου.   
Ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου 23/3/2020: 
«Σε καλή πορεία βρίσκεται η επανέναρξη των εργασιών στον δρόμο Τζάνε – Καλαμάκι, στην Π.Ε. Μεσσηνίας, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα μάλιστα, θα αρχίσουν εργασίες σήμανσης του δρόμου -“φαίνεται πλέον ότι βαίνουμε προς αίσια λήξη ενός θέματος που χρόνιζε” σχολίασε καταλήγοντας ο περιφερειάρχης».
Πριν ένα μήνα, το θέμα ήρθε στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσε προς τους υπουργούς Υποδομών και Εσωτερικών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι.
Στην ερώτησή του αναφέρει ότι «αγανακτισμένοι είναι οι πολίτες της Ανατολικής Πυλίας στη Μεσσηνία, λόγω της μη ολοκλήρωσης του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι, εδώ και 5 μήνες, παρά τις διαβεβαιώσεις και της νέας περιφερειακής αρχής. Δρόμος 7,5 χιλιομέτρων συνολικά, εδώ και 7 χρόνια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η συνέχιση αυτής της κατάστασης διαιωνίζει την απομόνωση της Ανατολικής Πυλίας και ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τους χρήστες του δρόμου αυτού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου