23.5.12

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 25 χρονος με ...2.5 κιλά ΗΡΩΙΝΗΣ !!

 ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (22-05-2012) το απόγευμα, στην Τραγάνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο του 25χρονου, στην 131η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας (ρεύμα προς Λαμία) στο ύψος της Τραγάνας, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά
την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου των αποσκευών, επιμελώς κρυμμένες μέσα από την ταπετσαρία, πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή συμπαγούς πλάκας), συνολικού μεικτού βάρους (2.581) γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση και τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο του 25χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου