25.5.12

Σαμαράς -Τσίπρας " Σφάζονται " για το ....+ 50 !!

 ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ " ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ !!
Το μπόνους των 50 εδρών που θα πάρει το πρώτο κόμμα στις εκλογές του Ιουνίου βάζει φωτιά στα επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους προκειμένου να ανεβάσουν και τα ποσοστά τους στις τρεις εβδομάδες που απέμειναν ως τις εκλογές.
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος για τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε αίτηση στον Αρειο Πάγο και κατεβαίνει στις εκλογές ως ενιαίο κόμμα προκειμένου να επωφεληθεί του μπόνους των 50 εδρών.
Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τον κ. Σαμαρά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρκείται πλέον σε «ανοίγματα» προς τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά επιχειρεί να διευρυνθεί και προς το κέντρο προσπαθώντας να μετατρέψει σε πλεονέκτημα τις διαφορετικές φωνές στο εσωτερικό του.
Τις τελευταίες ημέρες η Κουμουνδούρου ανέλαβε πρωτοβουλίες να κερδίσει ψήφους από τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους που αντιμετωπίζουν με φόβο και ανασφάλεια την πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ΕΕ.
 Με αφορμή τους λαθρομετανάστες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν χθες πολωτικές δηλώσεις με τον ένα να φορτώνει στον άλλο τα επεισόδια.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα «όσα διαδραματίζονται στην Πάτρα μετά τη δολοφονία συμπολίτη μας από εγκληματικά στοιχεία παρανόμων μεταναστών και την υποκίνηση βιαιοτήτων από τη Χρυσή Αυγή και ομάδες αριστεριστών», δήλωσε ότι «τα άκρα –παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους- δεν δίνουν λύση στα προβλήματα. Υποκινώντας την ανομία, τη βία και το χάος, δημιουργούν περισσότερους κινδύνους. Και διχάζουν την κοινωνία. Το ίδιο επικίνδυνοι είναι και όσοι, με πρωτοπόρο το ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες», υποστηρίζει ο κ. Μιχελάκης, αποδίδοντας ευθύτατα το πρόβλημα των μεταναστών στο αντίπαλο κόμμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου